Service & Tjänster

Inom plattsättning

Vi är väldigt stolta över vårt rutinerade team med skickliga plattsättare. Det var faktiskt så allt startade, med att hjälpa kunder med just traditionell plattsättning. Vi kan genom att erbjuda plattsättning vara en helhetspartner för er som kund. I de utrymmen där vi inte kan prefabricera en lösning så hjälper vi er istället med traditionell plattsättning. Det kan till exempel vara i utrymmen som en tvättstuga, WC, ett trapphus eller ett badrum som inte lämpar sig att prefabricera. För oss är ingenting omöjligt!

Vårt serviceåtagande

Service, support och eftermarknad är ett väldigt centralt och viktigt område för oss. Vi jobbar systematiskt med ständiga förbättringar för att bli lite bättre varje dag men det kan alltid hända oförutsedda saker som gör att vi måste agera snabbt. Vi tar ansvar och hjälper våra kunder. Därför har vi en driven och lösningsorienterad organisation som snabbt kan vara på plats och hjälpa er.

Våra egna plattsättare

Vi har egna plattsättare som kan hjälpa er med allt som har med plattsättning att göra; trapphus, badrum, WC, tvättstugor m.m. Vi är auktoriserade av GVK (AB Svensk Våtrumskontroll) och våra skickliga hantverkare är utbildade inom de senaste branschkraven.
Vi kan som enda badrumsmodulstillverkare ta oss an ett helhetsåtagande i ert projekt, där vi vid sidan av våra  badrumsmoduler även hjälper er med traditionell plattsättning där så önskas.

Nyfiken på våra badrum?

Vill du veta mer om våra prefabricerade badrum och om de skulle kunna vara något för ert projekt?
Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Nyheter

Följ vad som händer hos oss på Tigbro. Här kan du bland annat läsa om våra kundprojekt och dit vi har levererat våra badrumsmoduler. Men även om andra saker som händer i vår organisation och runt omkring oss.

Tigbro tackar Backe för förtroendet

Tigbro har återigen fått förtroendet att leverera badrumsmoduler till Backe. Denna gång är det leverans av badrum till 222 lägenheter till Smedens Hage. Vi är väldigt tacksamma och stolta över vårt samarbete med Backe, en kund som vi har utvecklat

LÄS MER >>
Tigbro köper perfekta

Tigbro förvärvar Perfekta och flyttar ihop

Tack Arvika Nyheter för ett bra reportage om vår affär där vi tillsammans med vår huvudägare Poplanäs Invest förvärvar Perfekta. Perfekta är ett fint och välskött företag med bra och ändamålsenliga lokaler. Vi får nu goda förutsättningar att kunna utveckla

LÄS MER >>